top of page

Nice to meet you!


HALLOOO ALLEMAAL! 🙋🏼‍♀️


De laatste weken is het hier even wat stiller geweest. Ik genoot van quality time met mijn hubz in Zweden (Åre) en Noorwegen (Lofoten).


De eerste week na onze vakantie was eentje vol energie, inspiratie, goede ideeën, voornemens, verbinden, alles terug op een rijtje zetten. Wie de socials heeft gevolgd heeft hier en daar iets zien passeren.




Los daarvan: is het niet hoog tijd mezelf eens deftig voor te stellen?


Coucou, c'est moi:

🙋🏼‍♀️: Melanie Droessaert, Mel/Mellie/Melleke voor de vrienden

👨‍👩‍👧: zot van Philippe, dochter Frédérique (20m) en 🐶 June

💼: eventplanner voor bedrijven (feesten en incentives) bij Mel Events

❤️‍🔥: grote fanaat van sneeuw, skiën, wandelen, rondcrossen met mijn bakfiets, zorgen voor mensen in mijn omgeving

🍝🍫: spaghetti bolognaise, Côte d'Or melkchocolade met hele hazelnoten

🚴🏻‍♀️: sinds kort ben ik terug begonnen met spinnen bij RITE. Dat joggen moet ik dringend ook nog eens oppikken. Iemand de ultieme tip om hier de goesting terug voor te vinden? I need some cheering of my girls 😅



🚀 Wat is mijn achtergrond?

Na diploma’s in talen (EN-SP), communicatie en Global Management op AMS heb ik 9,5 jaar in loondienst gewerkt in commerciële functies in verschillende sectoren, waaronder design & deco, vastgoed en het boekenvak. Ik kom uit een nest van ondernemers en heb dat ook met de paplepel meegekregen. De COVID periode heeft me doen stilstaan over mijn carrière en dat gaf me het duwtje in de rug om als eventplanner in bijberoep te starten. Sinds maart 2023 heb ik dan de sprong gewaagd om volledig zelfstandige te worden en mijn hartje te volgen als eventplanner.



🚀 Hoe is mompreneur ontstaan?

Begin 2024 heeft me wakker geschud. Ik zat heel diep en frustreerde me over verschillende zaken in het ondernemer- en moederschap. Ik deelde heel open met mijn inner circle dat ik aan het strugglen was en dat ik op professioneel vlak over heel veel dingen twijfelde. De reacties waren zó hartverwarmend en overweldigend. Het deed me beseffen dat het niet alleen hier was waar het moederschap de train-de-vie een extra versnelling heeft gegeven en dat het jongleren om alle ballen in de lucht te houden ook niet enkel hier een struggle was.



🚀 Het ondernemerschap, hoe loopt dat voor mij?

Sinds oktober 2023 volg ik het Bryo start-up traject bij VOKA. Het is een enorm leerrijk traject waar ik mijn onderneming onder de loop neem aan de hand van opleidingen en 1-on-1 coaching. Mijn doel is om met de juiste tools Mel Events verder op de kaart zetten als B2B eventbureau. Het Bryo traject ondersteunt me nu ook in de ontwikkeling van mompreneur. Ik krijg de nodige tips om te bewaken dat jullie goede content krijgen, jullie je verhaal kunnen delen, en dat jullie mij en elkaar kunnen inspireren.


Volgende week ben ik officieel een jaar als zelfstandig ondernemer aan het werk. En oh boy, dat was géén walk in the park. Het was een jaar van vallen en opstaan, eentje van onzekerheden, vreugde en nieuwe friendpreneurs, nieuwe samenwerkingen en tegenslagen en eentje van niet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Het hoort er allemaal bij zeker?


🚀 mompreneur, wat mogen jullie nog verwachten?

In de eerste plaats wil ik jullie héél graag leren kennen. Koffietje inplannen? Wandeling met de kids in het park? Een digitale ontmoeting? LAAT ONS EENS AFSPREKEN! Ik ben zo benieuwd wat er bij jullie speelt, waar jullie naar op zoek zijn en wat jullie interesseert. Enkel zo kan mompreneur een leuke community worden en samen met jullie groeien in het ondernemer- en moederschap.


 

Liefs,

 

Melanie

 

 

 

 

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page